torsdag 25 december 2014

Mitt exoskelett!

Nu är den här, trapphissen som tar mig upp och ner för trapporna och som låter och känns som en robot, och som påminner om en Stormtrooper till utseende och är som en berg- och dalbana i slowmotion.
Love it.

6 kommentarer:

 1. Härligt att du fått den så att du har möjlighet att komma ut <3

  SvaraRadera
 2. Så bra Du nu får möjlighet att komma ut, go jul å kram, Åsa i Åsele

  naltabblovers.blogspot.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Åsa! Många varma kramar till dig!!❤️

   Radera
 3. Wow,vilken stadsdel bor du i?Jag var tvungen att flytta för att jag inte längre klarade av trapporna och en arbetsterapeut som inte förstod varför jag skulle ha en trapphiss.Jag är glad för din skull men skulle önska att alla med samma behov skulle få likvärdigt stöd och hjälpmedel oavsett stadsdel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är inte klokt. Jag bor i väster och fick byta till en annan arbetsterapeut för att få hjälp, och även om hon i förstod helt och fullt så tog hon reda på fakta och ringde min läkare för att få veta mer. Skönt att du kunnat flytta, men det ska ju inte behövas. Jag fasade för att vi skulle behöva göra det, för jag hade blivit mycket sämre av en flytt och kanske inte återhämtat mig.

   Radera

Skriv gärna några rader, och mitt tips är att först kopiera det du skrivit eftersom det ofta krånglar när man väl ska publicera det och kanske måste testa igen. Hoppas att det ska funka!