torsdag 25 december 2014

Mysiga serier

Nu går vi back to basics, vi har skaffat både Lilla huset på prärien, Familjen Macahan och Kampen om Colorado. Retro och mindre slask, snusk och effekter, passar min hjärna alldeles utmärkt. Dom dagar jag orkar kolla via datorn vill säga.

Vad gillar ni för serier?


3 kommentarer:

 1. Jag har nog fastnat för alla CSI serier och Bones. Är så bra när man känner igen alla karaktärer för då behöver man inte koncentrera sig lika mycket <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å, ja! Det var längesen nu, gillar dom också : )

   Radera
 2. Jag har nästan bara sett dokumentärserier i år. Orkar liksom inte bry mig om förvecklingar eller karaktärer. Inte för att jag är för sjuk, tror jag, utan för att de inte känns tillräckligt intressanta. Tröttnar på nolltid! Gillar iofs lite sånadär blood and goreserier som Bones också, men precis som ni säger; det är ju inte karaktärsutvecklingen man söker där.
  Nu har jag snart sett allt dokumentärt som finns både på svt, tv4 och viaplay om allt från väderfenomen och uråldriga kulturer till mediala spökjägare (hur man nu kan kalla det dokumentärer) så jag får väl börja ta mig an fiktionen i alla fall.

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader, och mitt tips är att först kopiera det du skrivit eftersom det ofta krånglar när man väl ska publicera det och kanske måste testa igen. Hoppas att det ska funka!