onsdag 29 april 2015

Det här är bra radio!


"Hon tar emot i långkalsong och Stina får äntligen möjlighet att göra sitt livs första intervju liggande, något hon drömt om en längre tid.
Cecilia Ekhem ligger nämligen ner mycket och ser världen från kökssoffan i Kvissleby, nära havet utanför Sundsvall. Där kryper Stina ner vid hennes sida för att få veta mer om sofflivet.
Cecilia har en sjukdom som heter ME/CFS som gör att hon har ständiga influensasymptom med t ex feber hela tiden. Hon får planera och kalkylera vad det är värt innan hon sätter på musik, går till postlådan eller tar emot besök. Trots det är det en positiv och på sätt och vis handlingskraftig sjukstugepoet Stina möter.
Hör Stina och Cecilias samtal om att skriva långa romaner och korta dikter, om barn och barnlängtan, om vården och om att inte kunna utföra det jobb man älskar, om att möta begränsningar utan att tappa sugen och kontakten med sina drömmar."
- Ur senaste avsnittet av Söndagar med Stina Wollter

9 kommentarer:

 1. Ja, det var bra radio! <3

  SvaraRadera
 2. Tack för att fu delade med dej! Cecilia och Stina blev mitt frukostsällskap idag - från en soffa till en annan så att säga!! ❤
  Vill oxå säga att jag tassar in här lite nu och då, men orkar inte alltid lämna något avtryck! ❤ Kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma med mig, tassar in på din också ibland, kram <3

   Radera
 3. Tack! Vilken gåva att få såna ord efter sin radiopremiär! Med en fantastisk mentor och soffkamrat.

  SvaraRadera
 4. Det ska jag lyssna på! Sundsvallstrygghet som bonus... härligt mitt i det ohärliga. Eller vad en ska säga. <3

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader, och mitt tips är att först kopiera det du skrivit eftersom det ofta krånglar när man väl ska publicera det och kanske måste testa igen. Hoppas att det ska funka!