onsdag 5 augusti 2015

Såpbubblor och osteopatbesök

Tänk att augusti är här, och så fint det är. Ljuset är skonsamt, värmen är precis vad jag klarar och fågelkvittret har lugnat sig rejält. 

Häromdagen blev det remsandaler till osteopatbesöket, vilken skön känsla det var, nästan barfota.
Och behandlingen var också skön, det hjälper för en hel del av mina symptom.

Så glad jag är för min trapphiss. Utan den skulle jag bli så mycket mer utmattad efter en utflykt. Och som ni ser så har ledstång fått en ny innebörd för mig nu när jag har lite långtråkigt på min två minuter långa färd nerför trapporna.

Såpbubblor är en viktig sommartradition. Lite jobbigt att blåsa bara, och ännu jobbigare att fota i samma veva, men fint är det.

Och vår balkong är tjusigare än på många år, murgröna och en passionsblomma som klättrar ikapp på grenar av trollhassel som vi hämtade från svärföräldrarnas tomt innan huset såldes.


4 kommentarer:

 1. Härligt att det äntligen känns som sommar. Fina bilder <3

  SvaraRadera
 2. Så härligt med grönt som slingrar sej på balkongen!

  Vilken bra tradition med såpbubblor! :) Jag köpte faktiskt just såpbubblor för ett par veckor sedan!! Men jag har inte använt dom än, jag tänkte att mannen ska få blåsa och jag fota ;) Jag köpte dem när jag hade sett några coola bilder på pinterest med såpbubblor och tänkte att jag måste också testa. Snygga bilder! :)
  Kram! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser fram emot dina bilder med såpbubblor! <3

   Radera

Skriv gärna några rader, och mitt tips är att först kopiera det du skrivit eftersom det ofta krånglar när man väl ska publicera det och kanske måste testa igen. Hoppas att det ska funka!