söndag 17 april 2016

Det gick inte att duscha idag heller

Än mindre att tvätta håret. Det skulle vara minst lika påfrestande om jag hade fått hjälp. Ibland kan det ta mer energi än om jag gör det själv.

Men det var ändå väntat. Igår gjorde jag alldeles för mycket; fixade en Blocket-annons och svarade på mejl och sms från intresserade köpare, samt tog emot köparna i två omgångar. Min man gjorde resten, tömde hyllorna som skulle säljas och flyttade dom till hallen. Det var över på några timmar, och köparna var väldigt trevliga och okrångliga, men ändå, det är extra ljud och intryck utöver det jag har med i beräkningen.

Sen var det svårt att låta bli att flytta på lite smågrejer, ibland känns det lättare att jobba med musklerna än att jobba med huvudet och säga till någon annan vad som behöver göras. Och väldigt ofta vill jag skona min man från att göra saker för jag tycker han har nog som det är. Så då vaknade jag idag med svår smärta istället och ännu mer hjärntrötthet. Japp, min hjärna stänger ner både av fysisk och mental överansträngning.

Men nu är det sista från min företagsverksamhet ur vägen och min före detta ateljé har mer plats nu. Kanske att vi flyttar in sovrummet dit, på sommaren måste jag ändå flytta in och sova där pga ljuset och värmen, och det är lite ensamt att sova där själv.

Sorgligt att inte längre ha min företagsateljé men även en lättnad att slippa påminnas om det jag ändå inte kan göra mer.

Just nu gråter jag bara av alla vitsippsbilder i flödena på sociala medier, jag längtar efter en egen liten bukett. Men mitt främsta mål för veckan är dusch och hårtvätt och då dröjer det ett tag innan jag kan ta mig till baksidan av huset som vi bor i. Tur jag har utsikt till vitsipporna i alla fall, jag intalar mig att det är bättre än en kortvarig bukett, men mycket vill ha mer ibland.


2 kommentarer:

  1. Förstår att det blev jobbigt med alla intryck. Kram

    SvaraRadera

Skriv gärna några rader, och mitt tips är att först kopiera det du skrivit eftersom det ofta krånglar när man väl ska publicera det och kanske måste testa igen. Hoppas att det ska funka!