måndag 9 maj 2016

Tacksam för att jag kom ut till sommaren

Har inte kunnat vara ute på 10 dagar, och så brukar intervallet se ut.
Sen jag var ute sist så har sommaren kommit.
Jag kunde gå 100 meter bakom huset till allt detta fina.
Plåster på såren mitt i allt kaos kring bilen och allt annat. Ljuva värme som äntligen stämde, det blev ingen feber eller frossa!


6 kommentarer:

 1. Har du dette 100 meter bak huset er du heldig! :-) Håper det blir mange flere turer ut for deg. <3

  Vi bor i en bygård midt i byen, og selv om det er praktisk med så mye innen kort rekkevidde, så lengter jeg etter et hus nærmere naturen med mer ro og stillhet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är räddningen att ha detta! Ser detta också genom fönstret och har kikare också för att se växterna i detalj : ) Kram <3

   Radera
 2. Vad härligt att du fick komma ut en stund utan att få feber dessutom. Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt!! Vilket underbart ställe så nära. Hoppas du inte bara får skit av detta utan kan njuta lite efteråt också 👍🏼

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, som en liten oas, har ju utsikten även om jag inte kan komma ut. Denna gång kraschade jag inte efteråt, helt otroligt, och då är jag ju megaallergisk mot björkpollen. Däremot är äckelmyggorna igång, dom där sumptyperna som hugger dygnet runt. Kära nån vilka bett, svullnar upp nån dag efter, kliar inte men gör ont. Lömskt! Nya typer vi inte haft förut!
   Men det är en fis i rymden just nu!

   Radera

Skriv gärna några rader, och mitt tips är att först kopiera det du skrivit eftersom det ofta krånglar när man väl ska publicera det och kanske måste testa igen. Hoppas att det ska funka!